Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Liefde voor de butlertrolley in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Liefde voor de butlertrolley in huis

  Een veelzijdig meubelstuk is de butlertrolley. Het geeft net dat beetje extra opbergruimte wat je nodig hebt. Of je het nu gebruikt als bijzettafel in de keuken of als nachtkastje: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de butlertrolley zelf bestaat in allerlei verschillende uitvoeringen; van ultra strak tot uiterst chic.

  De butlertrolley is origineel bedacht als serveerwagen a.ka. drankbarretje voor welgestelde mensen. In de loop van de jaren verandere het tot een volwaardig woonitem. Zet de butlertrolley in de woonkamer vol met planten of tijdschriften of laat het in de badkamer je crèmes en handdoeken mooi doen uitkomen. Het maakt niet uit hoe je ‘m gebruikt, het is hoe dan ook een handig én stylisch interieur item. Hoe zou jij de butlertrolley stylen?

  Butlertrolley: mijn top 5!

  Liefde voor de butlertrolley in huis

  Deze butlertrolley komt in een gouden jasje en met een spiegelblad. Let wel: goed afstoffen!

  Liefde voor de butlertrolley in huis

  Deze metalen butlertrolley komt met een stoere look. Achter de deurtjes kun je je speciale flessen drank kwijt.

  Liefde voor de butlertrolley in huis

  Het fijne van deze butlertrolley is dat het een magazinehouder heeft. Ideaal voor naast de bank!

  Liefde voor de butlertrolley in huis

  Ook deze knapperd komt in een messing jasje. De bladen zijn gemaakt van glas zodat hij extra chic oogt.

  Liefde voor de butlertrolley in huis

  Zo’n speels exemplaar als deze is best even wennen, maar toch is hij leuk! Lekker robuust door het essenfineer. Door zijn rode jasje mag hij zeker gezien worden.

   

  lauaLaura is afgestudeerd Interieur Adviseur en zo nu en dan geeft ze advies aan huis. Ze is gek op lezen en schrijven en is graag in de weer met tekst en afbeeldingen met betrekking tot interieur. Ze trok de stoute schoenen en sinds kort mag ze zich zelf een van de Interior Junkie proof stagiaires noemen. Ze is nieuwsgierig ingesteld en vind het dan ook leuk om bij mensen binnen te kijken. Dat iedereen zo anders is en verschillende woonwensen heeft, maakt het uitdagend om steeds weer een mooi én persoonlijk interieur te creëren.  Haar inspiratie vindt ze in alles om haar heen – van muziek en cultuur tot fotografie en natuur. Haar werk en inspiratie deelt ze graag via Pinterest en haar eigen Facebook pagina.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu