Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kleur in huis door een contrasterende doorgang - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Kleur in huis door een contrasterende doorgang

  Dat interieurontwerper Mechtelien van kleur in huis houdt, is wel duidelijk als je de woontip van gisteren (iets met een blauwe keuken) hebt gezien. Kleur in huis verwerkt ze op alle mogelijke manieren in haar woning, maar deze woontip zag ik nog niet eerder: ze verfde de doorgang in een contrasterende kleur. Mooie woonkamer inspiratie!

  In eerste instantie had Mechtelien een stalen deur met glas op het oog om de hal af te sluiten van het woongedeelte. Maar eigenlijk vond ze dat zonde. Waarom de doorgang niet gewoon open laten? Voor de warmte hoefde ze het niet te doen, omdat tussen het portaal en de hal al een deur zit om tocht buiten te houden. Een deur werd het dus niet, maar wel een doorgang die net zoveel opvalt als een stunning stalen deur van glas; eentje voor extra kleur in huis.

  Mechtelien verfde de binnenkant namelijk in een mooie azuurblauwe tint, welke weer perfect matcht met die blauwe keuken.  Een hele simpele oplossing met een groots effect. Leuk om te zien dat je op een subtiele wijze zo kleur in huis aanbrengt. Ben fan.

  Kleur in huis door een contrasterende doorgang

  Nog meer zien van alle kleur in huis hier en meer uit het huis van Mechtelien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten van Mechtelien volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop te bekijken vol kleurrijke kussens en poefs.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Linn:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu