Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mooi: een eettafel in een bijzondere vorm - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  20 februari, 2019

  Mooi: een eettafel in een bijzondere vorm

  De rechthoekige tafel is nog altijd de nummer één favoriet in menig huishouden. Maar gelukkig zie ik ook steeds vaker een ronde variant. De vorm van de eettafel van Mechtelien is niet rond, maar ook zeker niet rechthoekig. Deze komt in een hele bijzondere vorm en juist dat maakt ‘m zo mooi.

  Als je interieurdesigner voor beroep bent, is het niet zo gek ook dat je niet zomaar voor standaard in huis kiest. Een rechthoekige eettafel had best gekund hier, maar eentje in een bijzondere vorm staat hier natuurlijk perfect. Met een beetje fantasie is het een beetje diamantvormig. Ben nu heel benieuwd wat jij van deze eettafel vindt en of jij er zelf mee aan de haal wilt voor in huis.

  Mechtelien stylede haar eethoek af met een azuurblauwe wand. Leuk feitje: het lijkt net geverfd, maar het is gewoon behang! Deze wand matcht perfect met de blauwe keuken en de doorgang die ze in een soortgelijke tint verfde. Best een gave eethoek, toch?

  Mooi: een eettafel in een bijzondere vorm Mooi: een eettafel in een bijzondere vorm

  Nog meer zien van deze eettafel en meer uit het huis van Mechtelien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten van Mechtelien volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop te bekijken vol kleurrijke kussens en poefs.

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week uit het huis van Mechtelien:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Linn:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Mooi: een eettafel in een bijzondere vorm”

  1. Leon schreef:

   Mijn eettafel heeft bijna dezelfde vorm, alleen is die een stuk langer. Voor mij moet een eettafel een speciale vorm hebben. Ik was nooit echt enthousiast over het aanschaffen van een eettafel, omdat het meer als iets noodzakelijks voelde. Totdat ik er mijn missie van had gemaakt om een unieke eettafel te vinden. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/impressive/

  2. Saskia schreef:

   Super leuke tafel! Waar ergens is de tafel te koop? Wat is het merk.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu