Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kleur inspiratie: geef je schouw een kek kleurtje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  21 februari, 2018

  Kleur inspiratie: geef je schouw een kek kleurtje

  Ik pleit voor meer kleur in huis! Kleur op de muur doet zoveel voor een ruimte. Gelukkig zijn de huizentour die ik fotografeer en film vaak lekker kleurrijk. Zo spotte ik in het huis van Florine Duif deze kleur inspiratie: een prachtige roze geverfde schouw in de eethoek. O zo zoet!

  Florine woont in een echt vrouwenhuis; met twee dochters en zichzelf is haar verloofde in de minderheid. Dus dat de schouw roze zou worden, was onvermijdelijk (en dat terwijl roze ooit een echte jongenskleur was…). Het leuke is dat Florine er voor koos om alleen de schouw roze te verven en niet de muren links en rechts. Zo’n kleuraccent geeft de ruimte meer diepte en eerlijk is eerlijk: het ziet er ook mooier uit nu. Ik vind het leuk om te zien dat het kunstwerk in dezelfde rozetint is zodat je meteen een ton-sur-ton effect krijgt.

  Kleur inspiratie: geef je schouw een kek kleurtje

  Kleur inspiratie: geef je schouw een kek kleurtje

  Zelf heb ik zowel op mijn thuiswerkplek als in de slaapkamer mijn schouw ook een kleurtje gegeven, maar dan in dezelfde tint als de omliggende muren. Toch een keertje interessant om deze juist in een andere tint te verven. Wellicht voor een volgende keer. Ben heel benieuwd wat jullie van deze kleur inspiratie uit het huis van Florine vinden.

  Nog meer kleur inspiratie zien uit het huis van Florine Duif?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen vind je nog meer wooninspiratie uit het huis van Florine met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Florine zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier nog meer wooninspiratie uit het huis van Florine:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu