Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wooninspiratie: pronken met schoenen en kledingstukken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  22 februari, 2018

  Wooninspiratie: pronken met schoenen en kledingstukken

  Florine woont in een echt vrouwenhuis. Dat is ook niet zo gek met twee dochters. En wat gebeurt er als er nu eenmaal meer vrouwen dan mannen onder één dak wonen? Dan is het onvermijdelijk dat er rozetinten in huis komen. En schoenen. Heel veel schoenen. Het huis van Florine is daar het levende voorbeeld van.

  Tja, waarom zou je je mooiste paar schoenen in de kast stoppen? Wellicht om ervoor te zorgen dat er geen stof op komt. Maar ja, sommige exemplaren verdienen gewoon een mooi plekje in je interieur. Fungeren ze meteen, als je ze niet aan hebt, als woonaccessoire. Bij Florine spotte ik verschillende schoenen die zij stalde op een stapel koffietafelboeken. Of juist op een bijzettafeltje. En doe eens gek: hang die blazer gewoon eens op aan een spijker op de muur. Haar verzameling nepbontenjassen in de hal mag er trouwens ook zeker wezen. En zo maakt de kledingkast van Florine ineens onderdeel uit van haar interieur… Leuke wooninspiratie, toch?

  Wooninspiratie: pronken met schoenen en kledingstukken Wooninspiratie: pronken met schoenen en kledingstukkenWooninspiratie: pronken met schoenen en kledingstukken Wooninspiratie: pronken met schoenen en kledingstukken

  Nog meer wooninspiratie zien uit het huis van Florine?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige huizentour live, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Florine zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier nog meer wooninspiratie uit het huis van Florine:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu