Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een melkcorner slash koffie hoek onder de trap: waarom ook niet? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  16 augustus, 2023

  Een melkcorner slash koffie hoek onder de trap: waarom ook niet?

  Dit is het eerste huis waar ik kwam, waar er op elke verdieping een koffiezetapparaat te vinden is en dus ook een koffie hoek. Maar niet alleen koffie wordt in dit hoekje geschonken…

  Vorige week schreef ik over de DIY trap van Leonie uit Haarlem, die gepimpt werd met plintjes. Ik vertelde dat er meer verscholen was onder deze trap, namelijk een melkcorner slash koffie hoek! Leonie vertelde me dat zij en haar vriend vanuit huis werken en het vervelend vinden om steeds naar de keuken te lopen om koffie te zetten. Nee, het liefst op elke verdieping willen ze een verse bak koffie zetten. Toen er ruimte vrij kwam onder de trap waren ze het er meteen over uit: ook hier moest een koffie hoek komen. En zo geschiedde: er kwam kunstig behang van Viktor & Rolf voor BN Walls en de bekende IVAR kast van Ikea kreeg een knalgeel kleurtje (voor de liefhebbers: het is Yellow Cake van Farrow & Ball), wat mooi afsteekt tegen de zachtgroene trap.

  Met de komst van zoontje Morris kwam er ook een ‘melktap’ bij: een handig apparaat waar je binnen een paar seconden een flesje voor je baby maakt. Ideaal. Het is een prachtig hoekje geworden. Sterker nog: ik ben nu geïnspireerd om ook op elke verdieping een koffie hoek te maken (liefst ook met melktap).

  Meer zien van deze melk corner slash koffie hoek en meer uit het huis van Leonie?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Leonie? Volg haar dan op Instagram via Lterveld.  

  Bekijk hier andere woontips uit het huis van Leonie:

  Meer budget kunst inspiratie:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu