Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Gezocht: Interior Junkie proof babykamers - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  4 januari, 2019

  Gezocht: Interior Junkie proof babykamers

  Het is je vast en zeker niet ontgaan: ik ben zwanger! Mocht je nog van niks weten, vergeet dan vooral niet even mijn Interior Junkie Baby Vlog te bekijken. Uiteraard betekent dat meteen dat ik meer ga schrijven over babykamers en daarvoor ben ik op zoek naar Interior Junkie proof babykamers om te filmen en te fotograferen.

  Uiteraard blijf ik gewoon de normale hometours filmen en fotograferen, maar het leek me ook leuk om babykamers uit te lichten. Ben jij geïnteresseerd in een fotoshoot met je kleintje in zijn/haar babykamer én een video stuur mij dan een mailtje o.v.v. Interior Junkie proof babykamer, 5 foto’s van de babykamer inclusief een overzichtsfoto (dus niet alleen maar detailshots) en wie weet sta ik binnenkort op de stoep.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de post ‘Pimp je babykamer met flamingo behang’. 

  5 reacties op “Gezocht: Interior Junkie proof babykamers”

  1. Fem schreef:

   Mijn kindje is geen baby meer en dat zie je aan haar kamer, er komt steeds meer speelgoed bij. Ik ben ook wel benieuwd naar echte kinderkamertjes, waar gespeeld kan worden, en naar hoe je die overgang doet, zeker als er nog een enorme aankleedtafel staat. Ik hoop dus dat we daar ook wat van te zien krijgen.

  2. Noor schreef:

   Graag kom ik in aanmerking voor de kamer van mijn dochter Leyla.

  3. Sandra schreef:

   Wij zijn net 10 weken ouders geworden van onze mooie zoon Niek. Hij heeft een gave vintage kamer met kleine olifant elementen echt een aanrader om te komen ??

  4. Kim Duijvestijn schreef:

   Super leuk! Ben zo benieuwd naar alle babykamers en zelf ook gemaild:)

  5. Hanneke schreef:

   Oh lijkt mij heel leuk.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu