DIY: pimp de babykamer met flamingo behang

Vanaf nu publiceer ik voorafgaand aan elke huizentour verschillende woontips en/of DIY’s uit het desbetreffende huis. We starten de reeks in het prachtige, nieuwe stulpje van blogger Sanne van &Stijl, waar ze voor in de kinderkamer werkte met mierzoet flamingo behang, welke ze zelf liet afdrukken. Budgetproof!

Vanaf het moment dat Sanne en haar vriend wisten dat ze een meisje kregen, wisten ze het zeker: in de babykamer moest roze komen en dan het liefst flamingo behang. “Zo’n behangetje maakt ook echt een statement in deze babykamer. Het springt er echt uit,” aldus Sanne. Ze heeft geen woord gelogen.

Hoe dit zelf te maken?

Men neme een plaatje gevonden op bijvoorbeeld Pinterest en een behangdruk service (Sanne gebruikte Wallgiant). Je uploadt het bestand et voila: het wordt gewoon voor je afgedrukt op behang. Het behang van Sanne is wel pixelig geworden, maar zo krijgt het wel een beetje zo’n vintage effect. Ontzettend simpel bedacht, maar ik was er zelf niet opgekomen, jullie? Geniaal idee van Sanne.

DIY: pimp de babykamer met flamingo behang

DIY: pimp de babykamer met flamingo behang

Meer zien van dit huis?!

Good to know: de komende dagen vind je nog drie andere DIY’s uit het huis van blogger Sanne van &Stijl met als kers op de taart de huizentour (foto + video) die aanstaande vrijdag live staat. Wil je niks missen van Sanne en haar stunning interieur? Volg haar dan via haar blog &Stijl en Instagram.

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

2 reacties

Tessa -

Hoi internetjunkie, wij hebben gisteren te horen gekregen dat we een meisje krijgen. Yess, want dat kunnen wij ook dit flamingo behang gaan bestellen! Ik lees dat je een plaatje hebt geüpload via wall giant. Is het mogelijk dat je dit plaatje naar mij mailt? Alvast super bedankt,

Groetjes Tessa

interiorjunkie -

Hi Tessa

Congratz!!
Het is niet mijn kamertje, maar van Sanne van &Stijl. Zij had het plaatje gewoon via Pinterest dus ik zou daar speuren 😉

Groetjes,
Elisah

Reageer ook