Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Gezocht: hippe keukens voor keukenkijkers - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  3 november, 2019

  Gezocht: hippe keukens voor keukenkijkers

  Zo leuk: ik ga weer samen met Bruynzeel Keukens inspirerende keukenkijkers maken. Heb jij een keuken van Bruynzeel Keukens en ziet deze eruit om door een ringetje te halen, dan moet je je zeker even aanmelden. Maar ook als je er eentje hebt die nog niet stylish verantwoord is, want dan kom ik graag langs voor iets heel leuks…

  Vorig jaar ben ik wezen spieken in de keuken van Karlijn vol zwarte accenten, die van Chantal met zelfgemaakte bakstenen muur, van foodblogger Laura van Laura’s Bakery (FYI: ik ging ook met haar een nieuwe keuken uitzoeken) én in de landelijke keuken van Mirjam. Dat was zo leuk om te doen, omdat alle keukens zoveel van elkaar verschilden. Dit jaar ga ik weer nieuwe keukens af en wellicht kom ik binnenkort bij jou langs.

  Heb jij een hippe keuken?

  Dit jaar ga ik weer video keukenkijkers schieten, dus heb jij een keuken van Bruynzeel Keukens die ook nog eens net als bovenstaande keukens Interior Junkie proof is, meld je dan aan door mij een mailtje te sturen met een paar foto’s van je keuken en je woonplaats o.v.v. ‘keukenkijker’ naar info@interiorjunkie.com. Let wel: je komt dus in een gesponsorde video die op mijn kanalen en die van Bruynzeel Keukens gedeeld wordt.

  Gezocht: hippe keukens voor keukenkijkers

  Is je keuken juist niet hip?

  Nu zoek ik niet alleen een keuken die al helemaal af is. Heb jij een keuken van Bruynzeel Keukens die wel even wat gezellig mag? Goed nieuws, want ik ga één iemand verblijden een kleine make-over van je keuken. Let wel: je komt dus in een gesponsorde video die op mijn kanalen en die van Bruynzeel Keukens gedeeld wordt. Aanmelden kan via info@interiorjunkie.como.v.v. ‘make-over keuken’ en vergeet niet een paar foto’s van je keuken erbij te sturen en je woonplaats te vermelden.

  Heb je nou helemaal geen keuken?

  Ben jij van plan om een nieuwe keuken te nemen, dan zou ik zeker mijn blog in de gaten houden want ik ga binnenkort ook een keuken weggeven…

  * Deze keukenkijkers zijn een samenwerking met Bruynzeel Keukens. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. 

  3 reacties op “Gezocht: hippe keukens voor keukenkijkers”

  1. Julia Hieselaar schreef:

   Hoi Elise,
   Ik zag dit weet niet hoe het moet ben net verhuist naar amsterdam!! Zo blij weer in me eigen stad te zijn bij me zoon….maar heb een kleinere woning gekocht de keuken is totaal niets ? er zijn veel verborgen gebreken zou heel graag een nieuwe wasbak met Kraan en netjes keuken blad en nieuw stukje keuken lades 3 stuks wat zou mij dat gelukkig maken!! Liefs Julia dikke knuffel voor je lieve ? pinda ?

  2. Tanja schreef:

   Oeh dat wordt vanavond foto’s maken… Ik heb een mega project op de planning staan en daardoor weet ik niet waar ik moet beginnen. De keuken mag van de 1e etage naar de begane grond, zodat we ook meer en sneller naar buiten gaan…

  3. Wilma Prins schreef:

   Wij zijn verhuisd naar een onwijs mooi appartement in Leiderdorp met o.a. een serre ? maar de bestaande keuken staat helaas achter een muur. Wij zouden dolgraag de muur willen weghalen en een kookeiland maken met bar krukjes waarvan we kunnen genieten van ons uitzicht . Kom gerust kijken om de situatie te bekijken ! Groet Bert en Wilma Prins

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu