Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een bar in de keuken: ben jij ervoor in? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  4 november, 2019

  Een bar in de keuken: ben jij ervoor in?

  Ideaal als je er de ruimte voor hebt, is een bar in de keuken. Maar ook in compacte keukens is hier zeker ruimte voor. Zo spotte ik in de keuken van Michelle uit Amsterdam een barretje. Heerlijk om de dag hier te beginnen met een ontbijtje. Ja hoor, een bar in de keuken is zo gek nog niet.

  Ik ben gek op een bar in de keuken. Zo droom ik al tijden van een koffiehoekje in mijn keuken waar ik één of twee barkrukken in kwijt kan. Ideaal om mijn ochtendkoffie te drinken, maar ook als ik visite heb en ik aan het koken ben. Zo kun je gezellig aan de bar plaatsnemen met een wijntje, terwijl ik kook.

  Ze kon ervoor kiezen om de ruimte open te laten en voor een rechte keuken te kiezen. Maar ook zij wilde een bar in de keuken. Door deze L-vormig te maken, creëerde ze zo niet alleen een bar, maar ook extra bergruimte; aan de andere kant zitten namelijk lades. Michelle koos voor Marokkaanse plattas tegels als speels contrast met het strakke marmerlook aanrecht. Daarnaast liet ze het voegwerk achterwege omdat ze dit mooier vond. Een tip: kies zoals hier voor draadstalen barkrukken. Dat maakt het geheel een stuk luchtiger.  En zie hier, een compacte bar in de keuken. Mooi toch?

  Een bar in de keuken: ben jij ervoor in? Een bar in de keuken: ben jij ervoor in?

  Meer zien van deze bar in de keuken en meer uit het huis van Michelle?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Michelle volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Denise uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu