Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  26 oktober, 2018

  Kijkje in de keuken van foodblogger Laura’s Bakery

  Voor deze keukenkijker ging ik langs bij foodblogger Laura van Laura’s Bakery. Anders dan die van Karlijn en Chantal is Laura niet happy met haar keuken. Ik hielp haar dus met het uitzoeken van haar nieuwe keuken. Maar voordat dat gebeurde, wilde ik wel eens weten wat ze nou mist in haar huidige keuken…

  Laura woont, net als ik, in Haarlem, dus hopte ik naar de andere kant van de stad om een kijkje in haar keuken te nemen. In eerste instantie zag hij er prima uit, maar de keuken werkt toch niet zo goed voor Laura. Het blijkt wat lastige hoekjes te hebben en als foodblogger is zij regelmatig in de keuken te vinden. Dan moet deze wel helemaal perfect zijn. Ik hielp haar graag in de zoektocht naar de keuken die helemaal bij haar wensen past.

  In deze video vertelt Laura meer over haar keuken en hoe haar toekomstige eruit zou moeten zien. Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Meer keuken inspiratie opdoen, vergeet dan zeker niet even een kijkje te nemen op de website van Bruynzeel Keukens waar je nog veel meer video’s en blogs vol inspiratie vindt. In de volgende video ga ik met Laura op keukenjacht, dus houd mijn blog in de gaten voor deel 2. Heel benieuwd wat jullie van de keuken van Laura vinden. Laat je het even hieronder weten?

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Bruynzeel Keukens. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Eén reactie op “Kijkje in de keuken van foodblogger Laura’s Bakery”

  1. Eline Schreurs schreef:

   Wat een leuke en inspirerende vlog!

   Eline van Sukhi.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu