Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Een kijkje in de keuken van Karlijn vol zwarte accenten

  Super leuk! Samen met Bruynzeel Keukens doe ik de komende tijd heel veel keuken inspiratie op door een kijkje in de keuken te nemen van mijn followers. Dat was lastig kiezen uit al die mooie keukens. Illustrator Karlijn trapt de reeks af met haar grijs-zwarte keuken, waar ook haar eigen werk te spotten is…

  Voor dit kijkje in de keuken reisde ik af naar Tilburg, waar Karlijn samenwoont met haar vriend. Stiekem volgde ik haar al een tijdje. Sterker nog : ik maakte kennis met haar werk als illustrator toen ik de hometour fotografeerde bij Marina uit Haarlem en in haar keuken de bekende koeientekening van Karlijn spotte. Dat haar eigen keuken nét zo mooi was, kwam ik dus al snel achter. En wat een feest dat ze zichzelf aanmeldde voor deze nieuwe keukenrubriek.

  Zwarte accenten in de keuken

  Karlijn en haar vriend hebben een compacte keuken met grijze kastjes, een gitzwart aanrechtblad en een robuuste houten plank ter vervanging van bovenkastjes. “Alles op de plank is het enige wat we hebben én het staat ook nog eens hartstikke mooi. Het zwarte werkblad is erg fijn om op te werken en ziet er ook nog eens stylish uit. De zwarte accessoires zoals de kraan, de lampjes en natuurlijk de muurtekening maken de keuken helemaal af.  De accenten maken je interieur net was stoerder en geeft het meer kracht.”

  In de video hieronder vertelt Karlijn meer over haar keuken. Neem je even een kijkje? Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Meer keuken inspiratie opdoen, vergeet dan zeker niet even een kijkje te nemen op de website van Bruynzeel Keukens waar je nog veel meer video’s en blogs vol inspiratie vindt. Binnenkort neem ik een kijkje in een andere inspirerende keuken, dus hou mijn blog zeker in de gaten. Heel benieuwd wat jullie van de keuken van Karlijn vinden. Laat je het even hieronder weten?

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Bruynzeel Keukens. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu