Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ga eens voor honingraat tegels voor in de badkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Ga eens voor honingraat tegels voor in de badkamer

  Dat ik van honingraat tegels hou, weten jullie allemaal na het zien van mijn wc make-over. Hier koos ik voor gitzwarte tegels, maar tijdens het schieten van de nieuwste hometour bij Denise ontdekte ik ook hele mooie honingraat tegels in haar badkamer. En ze deed er nog iets extra creatiefs mee…

  Wat een droom badkamer heeft Denise. Ik was op slag verliefd. Ze ontwierp het helemaal zelf en dat deed ze goed. Op de grond pronken prachtige marmeren honingraat tegels en op de muren 3D honingraat tegels. Het idee voor het laatste zag ze in een blad en gebruikte dat ter inspiratie. Ik vind het leuk om te zien dat ze hier echt zo’n boutique hotel sfeertje heeft weten neer te zetten zo met de gouden spiegel, het vintage kastje en het bad op pootjes (liefde voor een bad op pootjes!). Zelfs het putje is goud!

  Ga eens voor honingraat tegels voor in de badkamer

  Mixen met hout

  Als dat nog niet genoeg is, deed Denise iets met de honingraat tegels waar ik al tijden van smul, maar zelf niet aandurf. Ze combineerde de honingraat tegels namelijk met de houten vloer. Een zeer intensief klusjes waar haar vloerenzetter hoofdpijn van kreeg. Maar het lukte! Een hele coole manier om het badkamergedeelte te scheiden van het slaapgedeelte. Zowel de vloer als muurtegels komen uit Spanje, die op de blauwe muur zijn van Droog Design.

  Ga eens voor honingraat tegels voor in de badkamer

  Meer zien van deze honingraat tegels en meer uit het huis van Denise?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Denise volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het feng shui interieur van Therese uit Bloemendaal:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Eén reactie op “Ga eens voor honingraat tegels voor in de badkamer”

  1. Rachel schreef:

   Echt enorm tof, vooral de combinatie vind ik stoer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu