Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een bar in huis. Waarom ook niet? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  2 oktober, 2019

  Een bar in huis. Waarom ook niet?

  De één wordt wild van een coffee corner in huis (zoals ik, ik wil ooit aan de slag met een gezellig koffiehoekje in de keuken), de ander voor een bar in huis. Denise en haar vriend Gerrit hebben gewoon hun eigen bar in huis. En niet zomaar eentje, want hij is én groen én van fluweel. Zelfs de barkrukken.

   

  De bar cart is niet weg te denken uit menig interieur. Regelmatig spot ik er weer eentje. Maar wat dacht je van een bar in huis? Natuurlijk moet je er wel de ruimte voor hebben. Dat had Denise uit Amsterdam zeker en bedacht haar eigen bar in huis op de bovenste verdieping. Van fluweel, uiteraard! “Eigenlijk was het een idee van mijn vriend, maar ik wilde dan ook eentje die mooi blendt met de rest van het huis. Ik sloeg er alleen een beetje in door, haha,” vertelde ze me. Erboven en erachter bungelen de welbekende Seletti apen lampen  en op de bar pronken een gouden ananas, flessen drank en een mooie vaas. De combinatie van fluweel, goud en de mix met het bijzondere vloerkleed en het botanische behang geven het geheel een beetje het Mad Men gevoel. Zucht, nu wil ook ik een bar in huis

  Een bar in huis. Waarom ook niet? Een bar in huis. Waarom ook niet?

  Enthousiast geworden van deze bar in huis en meer uit het huis van Denise?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Denise volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Denise:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het feng shui interieur van Therese uit Bloemendaal:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  3 reacties op “Een bar in huis. Waarom ook niet?”

  1. Flowrotterdam schreef:

   Leuk geschreven! Waar haal jij je inspiratie meestal vandaan?

   Groetjes,
   Anne 🙂

  2. Roland schreef:

   Eerlijk gezegd heeft de bar een beetje teveel tropische tinten. Toch missen we een paar mooie barlampen! Welke barlampen zouden jullie kiezen?

  3. Mike schreef:

   Leuk bericht Alleen weinig planten :'( als je meer planten in je interieur wilt laten zien kijk dan eens op http://www.bylivingart.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu