Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: panter hydrofiele doek + apen kussen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek + apen kussen

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een panter hydrofiele doek, een chique wandlamp én een kussens vol vrolijke bavianen…

  Chique wandlamp

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek

  Op slag verliefd op deze chique wandlamp! Zijn gouden jasje maakt ‘m natuurlijk extra verleidelijk, maar ook het feit dat één lamp grijs is en de andere wit. Heel mooi. Ook goed om te weten: hij is dimbaar. Hang ‘m om een donker hoekje in de hal te verlichten. Als je een grote hal hebt, zou ik er meerdere plaatsen. In mijn hal zou hij zeker niet misstaan…

  Panter hydrofiele doek

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek

  Voor iedereen zonder kinderen: nee, dit is geen theedoek. Het is namelijk een panter hydrofiele doek. Ideaal als spuugdoek, slabbetje, dekentje en ga zo maar door. Ik heb er minstens twintig in huis en ze gaan zo op. Daarom kan er altijd wel eentje (of twee) bij, zoals deze panter hydrofiele doek. Heel leuk als kraamcadeautje, nog leuker om te krijgen.

  Multifunctionele wandkast

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek

  Van deze kast kende ik de sidetable al, maar ik wist niet dat hij er ook in een grotere kast is. De deurtjes van deze wandkast rol je zo naar achteren. Stal er je drankvoorraad in voor je eigen barretje in huis. Of zet ‘m in je slaapkamer of inloopkast voor je schoenenverzameling. Ook heel mooi om te doen, is ‘m vol zetten met (hang)planten. Kortom: genoeg om mee te stylen.

  Zachtroze schapenvacht

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek

  Ik kende natuurlijk de witte schapenvachtjes, maar eentje van zachtroze word ik pas helemaal wild van. Hij is naast roze ook verkrijgbaar in het turkoise (ook heel mooi!), grijs, zwart en wit. Dit schapenvachtje meet 105 x 170 cm dus is lekker groot. Uiteraard ook super zacht voor aan de voetjes.

  Bloempot op pootjes

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek

  Bloempotten op pootje, ik hou ervan. Deze van keramiek komen in een lichtblauw of donkerblauw jasje en is te koop in twee maten. Eentje heeft een diameter van 6,5 cm, de ander 13 cm. Mooi met een vetplantje erin, maar ik vind ‘m het allerleukst met een hangplant of een wilderig plantje zodat het net op een kapsel lijkt.

  Bavianen kussen

  Woonfavorieten: panter hydrofiele doek

  Ik heb het vaak genoeg gezegd: je kunt niet genoeg kussens hebben. Dit exemplaar kan vast en zeker nog wel ergens in mijn huis. Op de bank bijvoorbeeld, op mijn fauteuil of op bed. Hij komt met een print van vrolijke bavianen én in een bordeauxrood jasje. Doet me denken aan mijn droomreis naar Namibie vorig jaar toen ik ging glampen tussen de bavianen.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu