Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo style je de piano in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  12 september, 2019

  Zo style je de piano in huis

  Wat nog altijd op mijn woonwensenlijstje staat, is een piano in huis. Gewoon, omdat ik dat zo mooi vind én omdat piano spelen nog altijd op mijn bucketlist staat. Een piano in huis is daarnaast ook hartstikke mooi ter decoratie. Style ‘m bijvoorbeeld met zo’n muur vol herinneringen.

  Deze ‘herinneringenwand’ spotte ik bij feng shui interieur adviseur Therese uit Bloemendaal. Ik word er blij van. Ze vertelde me dat de wand vol hangt met voor hun dierbare prints, kunstwerken en foto’s. Een foto van de lunchroom die ze ooit runde in Zweden, een dierbare foto van vroeger met haar vader, een kunstwerk vol veren die een bevriende kunstenaar maakte of eentje met Pipi Langkous. Wat blijkt: Therese woonde op hetzelfde eiland als waar de serie is opgenomen en waar nog steeds Villa Kakelbont staat. Pipi als buuf, daar word je toch jaloers op?

  Niet alleen de muur hangt vol, ook de piano in huis zelf staat vol prullaria. Het beeldje met de twee kinderhoofdjes kocht Therese ooit in een tweedehands winkeltje omdat ze zichzelf en haar tweelingzus erin zag. “Pas later zag ik dat het een jongetje en meisje zijn, maar toch vind ik het wel bij ons passen,” vertelde ze me. Zo zie je maar weer dat al deze losse items een mooi geheel vormen. Als het maar een betekenis heeft, dan wordt dit hoekje extra mooi. Mooie woonkamer inspiratie, toch? Heel benieuwd of jullie ook een piano in huis hebben en hoe jullie deze stylen.

  Zo style je de piano in huis Zo style je de piano in huis

  Meer zien van deze piano in huis en meer uit het stulpje van Therese

  Goed nieuws, want morgen week komt de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online staat. Wil je nog meer weten over Therese volg haar dan op Instagram of haar website Cirlce of Home.

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Therese:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit de verbouwde garage van Esther:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu