Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG: ik ben weer terug + Jacky geboren - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  26 mei, 2023

  VLOG: ik ben weer terug + Jacky geboren

  Het was even zoeken wanneer mijn allerlaatste vlog was, maar dat was de aankondiging dat ik zwanger was acht maanden geleden. Kun je nagaan! Nu is onze dochter Jacky inmiddels al vier maanden en is mijn verlof voorbij. Het is even flink zoeken naar balans in dit kersverse gezin van vier. In deze vlog vertel ik over de bevalling, de periode erna én deel ik mijn ultieme tips. Veel kijkplezier!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk hieronder meer inspirerende video’s vol wooninspiratie:

  Eén reactie op “VLOG: ik ben weer terug + Jacky geboren”

  1. Dikkie polman schreef:

   Hallo wat een leuke flog heb er van genoten
   Leuke kinderen maar ook een op en top moeder ben je
   Geniet van je fijne gezinnetje

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu