Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VIDEO: dé Bali items gestyled in mijn huis + start verkoop - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  6 juni, 2016

  VIDEO: dé Bali items gestyled in mijn huis + start verkoop

  Goed nieuws! De spullen die ik speciaal voor jullie kocht op Bali tijdens mijn twee maanden lange tropische avontuur gaan nu dan eindelijk in de verkoop. Naast spullen om te verkopen, kocht ik natuurlijk ook heel veel voor in mijn eigen huis.

  In deze video zie je al mijn Balinese vondsten (van raamwerken en deuren tot aan een bijzondere vaas) gestyled in mijn huis.
  Deze Bali verkoop liep enige vertraging op omdat ik tussendoor mijn huis te koop zette (ja, ik ga verhuizen!!) en het helemaal huis zo leeg mogelijk moest zijn voor de bezichtigingen. Maar nu kunnen jullie dan helemaal los. Interesse? Check na deze video vooral even de SHOP pagina die ik speciaal hiervoor heb aangemaakt. Shop ze!

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu