Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  7 februari, 2022

  Vakantie in huis halen? Hang eens een hangmat in de slaapkamer

  De één stapt moeiteloos het vliegtuig in, de ander blijft het liefst voorlopig even binnen Nederland. Degene die het vakantiegevoel in huis wil halen, hoeft niet eens de grens over. Hang simpelweg een hangmat in de slaapkamer voor dat ultieme vakantiegevoel. En wist je dat al eeuwen gebruik wordt gemaakt van de hangmat?

  Waar de hangmat precies vandaan komt, is nog onduidelijk. Het kunnen de Indianen geweest zijn, maar Brazilië wordt ook genoemd als de plek waar dé hangmat als eerste werd gespot. Werd het vroeger voornamelijk gebruikt om insectenbeten tegen te gaan én als comfy bed op zee, omdat het ruimtebesparend werkt en het gewiebel van schepen opving (lees: minder zeeziek). Tegenwoordig gebruiken we hangmatten vooral om heerlijk te relaxen, al dan niet op een tropisch eiland. Of gewoon in de slaapkamer, zoals hier in het huis van Sanne.

  Een hangmat maakt een ruimte helemaal af, en niet alleen maar in de tuin zoals hier te zien is. De hangmat in de slaapkamer van Sanne heeft een bohemien look en hangt aan twee palen waar de vliering op rust. De ideale plek voor een hangmat. Mocht je ruimte nou geen palen hebben, dan kun je natuurlijk ook werken met haken aan de muur. Of ze er ook echt vaak in zit? “Heel eerlijk? Mijn kinderen zitten er vaker in dan wij, haha,” aldus Sanne.

  Meer zien van deze hangmat in de slaapkamer en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online uit Sanne’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl, Atelier&Stijl en Sleep&Stijl en haar blog.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu