Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een gouden stalen wand als chique afscheiding - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  22 augustus, 2022

  Een gouden stalen wand als chique afscheiding

  Nu is staal in huis, zoals een stalen pui, onmisbaar geworden; je ziet het (bijna) in elk (nieuwbouw)huis. Maar ook in klassieke panden, zoals ons eigen Haarlemse droomhuis, is staal te vinden (lees hier alles over onze stalen deur in huis). Nog mooier is misschien wel de gouden stalen wand.

  De zwart stalen wand heb je vast en zeker wel vaak voorbij zien komen in binnenkijkers. Of wellicht heb je er thuis wel eentje. Wat ik onlangs spotte is dé opvolger van de zwarte stalen wand in huis, namelijk de gouden stalen wand. Ik spotte de chique wand in het nieuwste huis van interieurstylist Sanne van &Stijl: een loftwoning in hartje Haarlem.

  De woonkamer had al een zwarte stalen wand om het werkgedeelte te scheiden van de zit- en eethoek, maar ze wilde een extra wand plaatsen tussen het woongedeelte en de slaapkamers. Met twee jonge kinderen is het extra fijn dat er geen geluid van de woonkamer te horen is in beide kamertjes. Omdat Sanne dit keer eens geen zwart wilde, experimenteerde ze met een gouden wand. Et voila: een groots effect. En heel fijn: het vloekt zeker niet met de zwarte wand ernaast. Sterker nog: de twee lijken elkaar juist te versterken. Tja, een gouden stalen wand is zo gek nog niet.

  Meer zien van deze gouden stalen wand en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit Sanne huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week woensdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl.

  Bekijk hier woontips uit het Modern Classic interieur van interieurontwerper Michelle:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu