Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoe leuk is deze kinderbed DIY: een verhoogd bed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  24 augustus, 2022

  Hoe leuk is deze kinderbed DIY: een verhoogd bed

  Als kind vond ik slapen in een hoogslaper fantastisch. Het voelde als mijn eigen hutje. Iets anders, en ideaal voor iets oudere kindjes, is deze kinderbed DIY; een verhoogd bed. Had interieurstylist Sanne even mazzel dat de vorige bewoners van haar nieuwe huis dit maakten.

  Tijdens de bezichtiging was zoontje Bo het er direct over eens: dit moest en zou zijn kamer worden. Punt. Dat vonden zijn ouders en zusje Jip gelukkig meer dan prima. Dus het kamertje van Bo werd het. Deze kinderbed DIY is een overblijfsel van de vorige bewoners. Het is eigenlijk een verhoofd plateau waar precies een tweepersoons matras op past. Je komt erop via een trap. Omdat dit bed over de volledige breedte is gemaakt benut je zo alle ruimte. Door de hoge plafonds kan een ruimte als dit het zeker hebben om te werken in de hoogte.

  Niet alleen het verhoogde bed, maar ook de industriele muren mogen er wezen. Wat je ziet, zijn de originele bakstenen. Gaaf dat ze het deels laten zien en de rest strak gestuukt lieten. Rechts van de trap zie je dat een deel van de betonnen muur zichtbaar is. Zo krijg dit kamertje een mooie mix van modern versus industrieel. Deze kinderkamer is trouwens ook erg chic, want er zit ook een badkamer en-suite in! Niet gek voor een jarige toch?

  Meer zien van deze kinderbed DIY en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit Sanne huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week woensdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl.

  Bekijk hier een eerder woontip uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu