Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Behang in de hal voegt net dat beetje extra toe - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  8 augustus, 2022

  Behang in de hal voegt net dat beetje extra toe

  Helemaal als je kiest voor kunstig behang. Dat ik hou van behang in de hal weet je natuurlijk wel (check de post over ons hal make-over). Het was het allereerste wat ik deed toen we verhuisden naar ons Haarlemse droomhuis. Ook interieurontwerper Michelle heeft prachtig behang in de hal en pimpte er haar lambrisering mee.

  De lambrisering zat al in de hal. Het is een speelse manier om een hal ruimtelijker te maken, want zo maak je het optisch langer. Een lambrisering kan ook een hoge muur minder hoog doen kijken. De één verft een lambrisering, de ander gaat voor houten latten maar ik ben dus fan van behang in de hal. Je kunt zo’n lambrisering trouwens heel gemakkelijk zelf maken: speur in de bouwmarkt naar decorlijsten, zaag ze op maat en plak ze vast met montagelijm.

  Michelle behing de lambrisering, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de muur te behangen en de lambrisering te verven. Wat jij wilt natuurlijk, want beide opties zijn prachtig. Ik vind het een hele gave hal geworden. Michelle koos voor vliesbehang uit de Essentials Modulaire collectie van Arte. De geometrische print geeft net dat beetje extra aan de hal vol neutrale tinten. Als je het spannend vindt om te werken met druk behang kies dan eens voor de hal (of wc) om te wennen. Zeker weten dat je daarna wél durft om de woonkamer te behangen…

  Meer zien van dit behang in de hal en meer uit het huis van Michelle?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Michelle? Volg haar dan op Instagram via Interieurvanmies.

  Bekijk een eerdere woontip uit het huis van Michelle:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu