Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een blauwe en-suite verven als echte eyecatcher - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  12 december, 2022

  Een blauwe en-suite verven als echte eyecatcher

  Tijdens het schieten van de vele hometours voor op mijn blog kom ik de leukste woonideeen tegen. Dat bewoners vaak hun en-suite verven kwam ik vaker tegen. Van gitzwart tot aan felblauw, zoals in het huis van interieurontwerper Doortje en haar vriend uit Amsterdam.

  Een en-suite verven is best een klusje, maar als het eenmaal geklaard is, heb je een gave eyecatcher te pakken in je ruimte. Denk maar eens aan de gitzwarte en-suite uit de hometour van het mid century modern interieur van Mariska uit Rotterdam. Zo’n gekleurde en-suite trekt alle aandacht direct naar zich toe. Verftip: omdat het een doorgang is naar een andere ruimte kunnen er beschadigingen komen. Zorg voor een primer, zodat de verf extra goed pakt.

  En-suite verven in blauw

  Hoewel Doortje houdt van kleur in huis was haar en-suite voorheen hartstikke wit, net als het plafond. Toch durfde ze de uitdaging aan om ook de en-suite te verven. Ze koos voor een warmblauwe tint (Harley Green van Little Green), die elders in de ruimte terugkomt in het houtwerk bij de keuken. Door te echoën met kleur zorg je uiteindelijk voor eenheid in een kamer. De oplettende kijker ziet het zeker goed: het plafond is tot de sierornamenten in precies dezelfde kleur geverfd als de muur: IG KH M-058 van Karwei. Mooi kleurcontrast!

  Meer zien van deze en-suite verven tip en meer uit het huis van Doortje?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Doortjes huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week online staat. Wil je nog meer weten over Doortje? Volg haar dan op Instagram via Thuisbijdoor.  

  Lees hier een eerdere woontip uit het huis van Doortje:

  Bekijk hier eerdere hometours in precies hetzelfde thuis, maar dan compleet anders:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu