Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Mijn XXL Tuin Make-Over deel 1: de video! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-12-2021

  Mijn XXL Tuin Make-Over deel 1: de video!

  Onze droomtuin is af en we zijn er zo blij mee. In amper tien dagen tijd werd de woestenij omgetoverd tot de mooiste tuin van heel Nederland. Smaakte de foto tuintour naar meer? Bekijk dan hier de video van mijn XXL Tuin Make-Over waarin ik meer vertel over het ontwerp, de beplanting, licht- en kleurenplan. Kijk ze!

  * Deze XXL Tuin Make-over bevat een samenwerking met Farrow & Ball. De rest is niet gesponsord, behalve het tuinontwerp en de magnolia dat we cadeau kregen van mijn schoonouders. Oh, en natuurlijk Opa Snor die in ruil voor een Indisch etentje de schuur en de buitenpui verfde!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu