Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn XXL Tuin Make-Over deel 1: de video! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Mijn XXL Tuin Make-Over deel 1: de video!

  Onze droomtuin is af en we zijn er zo blij mee. In amper tien dagen tijd werd de woestenij omgetoverd tot de mooiste tuin van heel Nederland. Smaakte de foto tuintour naar meer? Bekijk dan hier de video van mijn XXL Tuin Make-Over waarin ik meer vertel over het ontwerp, de beplanting, licht- en kleurenplan. Kijk ze!

  * Deze XXL Tuin Make-over bevat een samenwerking met Farrow & Ball. De rest is niet gesponsord, behalve het tuinontwerp en de magnolia dat we cadeau kregen van mijn schoonouders. Oh, en natuurlijk Opa Snor die in ruil voor een Indisch etentje de schuur en de buitenpui verfde!

  Eén reactie op “Mijn XXL Tuin Make-Over deel 1: de video!”

  1. Hatice yildirim schreef:

   Hoi, ik kan de link naar alle materialen tegels ed wat in de tuin gebruikt is niet vinden. Zou je me de link kunnen doorsturen?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu