Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #121: onze droomtuin eindelijk inrichten! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  16 juni, 2021

  Vlog #121: onze droomtuin eindelijk inrichten!

  Nog voor onze vakantie was ik druk in de weer met shoots in mijn huis, was Opa Snor er weer om de laatste klusjes in de tuin te doen én maakte ik het koffiehoekje in de tuin af met een prachtige sinaasappelboom. Ook kreeg Ollie een speelhoekje in de tuin, ging hij voor het eerst in zijn leven naar de dierentuin (wat hebben we het leuk gehad), unboxte ik een pakket uit Marrakech…

  Ook nam Claimy van The Souk Academy een podcast met mij op waarin ze me van alles vroeg over ondernemen. Veel kijkplezier weer!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s bomvol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu