Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  26-09-2021

  30 juli, 2021

  Vlog #123: marmeren tuintafel binnen, me-time + geheim project

  Het was eventjes stil qua vloggen, maar ik ben er weer! Na onze vakantie had ik eindelijk een tripje voor mezelf, zonder man en kind (héérlijk!) en logeerde bij een interiorbuddy. Daarnaast dook ik de filmstudio in en rende me rot (!), had ik thuis een superleuke fotoshoot op mijn balkon voor in een blad én eentje voor de launch die ik binnenkort bekend maak met een zeer groen merk. Daarnaast ook weer een portie Opa Snor en Oliver. Veel kijkplezier!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu