Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #123: marmeren tuintafel binnen, me-time + geheim project - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  30 juli, 2021

  Vlog #123: marmeren tuintafel binnen, me-time + geheim project

  Het was eventjes stil qua vloggen, maar ik ben er weer! Na onze vakantie had ik eindelijk een tripje voor mezelf, zonder man en kind (héérlijk!) en logeerde bij een interiorbuddy. Daarnaast dook ik de filmstudio in en rende me rot (!), had ik thuis een superleuke fotoshoot op mijn balkon voor in een blad én eentje voor de launch die ik binnenkort bekend maak met een zeer groen merk. Daarnaast ook weer een portie Opa Snor en Oliver. Veel kijkplezier!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu