Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #123: relaxen in een glampingtent + spiegelende tiny house - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  11 augustus, 2021

  Vlog #123: relaxen in een glampingtent + spiegelende tiny house

  Het was weer me-time en mijn moment voor mezelf kwam eerder dan verwacht. Zo belandde ik met man en kind in een glampingtent, die ik de avond én nacht erna helemaal voor mezelf had. Erna checkte ik in in een bijzondere tiny house in IJmuiden, waar ik 3,5 dag helemaal in mijn eentje zat. Héérlijk. En ondertussen kon ik alles mooi in de gaten houden met de nieuwe beveiligingscamera’s in ons huis…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu