Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bijzonder voor in de keuken: deze spatplaat - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  28 november, 2018

  Bijzonder voor in de keuken: deze spatplaat

  Toen ik het Amsterdamse stulpje van Marlot van Jolielot en Maison Jolie fotografeerde viel mij al meteen deze bijzondere spatplaat in haar keuken op. Wat blijkt? Deze kocht ze niet kant en klaar, maar maakte ze zelf! Best een klusje, maar het resultaat mag er zeker wezen. Durf jij het ook aan?

  In de keuken van interieurstylist en blogger Sanne van &Stijl kwam ik afgelopen jaar al een bijzondere spatplaat tegen, namelijk eentje samengesteld met tegeltjes. Weer eens iets anders dan die welbekende roestvrij stalen exemplaren. In mijn eigen keuken koos ik ervoor om het Toscaans marmeren werkblad door te laten trekken als spatplaat. Dat is nét even wat anders en zo hoefde ik tenminste niet tegen zo’n lelijke spatplaat aan te kijken.

  Marlot pakte het anders aan en ging flink in de weer. Ik zei niet voor niets in de intro ‘best een klusje’ want er kwam zuur aan te pas! Hoe zij deze spatplaat maakte? Heel leuk: Eigen Huis & Tuin kwam deze DIY bij haar thuis filmen. De aflevering staat inmiddels online, dus hier bekijk je de DIY van deze bijzondere spatplaat. En nu mijn vraag: durf jij het ook écht aan?

  Bijzonder voor in de keuken: deze spatplaat

  Nog meer zien van deze spatplaat en meer uit het huis van Marlot?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de dagen morgen komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour die aanstaande zaterdag live gaat. Goed nieuws, want de video hometour bij Marlot van Jolielot staat al een paar weekjes online. Wil je nog meer van Marlot en haar luxe Amsterdamse stulpje zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Karen van Kee & Kee:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Bijzonder voor in de keuken: deze spatplaat”

  1. Annelies Penning schreef:

   Nee. ?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu