Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  27 november, 2018

  Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer

  Dat spiegels een ruimte optisch groter doen lijken, is algemeen bekend. Gelukkig weet Marlot van Jolielot en Maison Jolie daar ook alles van, want ze studeerde voor interieurstylist en heeft haar compacte huis zo ruim mogelijk ingericht. Naast die geweldige ronde eettafel werkt ze ook met spiegels in de slaapkamer.

  Ik hou van spiegels in de slaapkamer. Jullie kennen natuurlijk allemaal wel die mooie ronde spiegel die in mijn slaapkamer pronkt. Wat een goede zet was dat (het was alleen hels om hem naar boven te sjouwen, want heel zwaar én breekbaar, maar tot op de dag van vandaag hangt hij nog altijd gelukkig). Een spiegel is naast een mooi pronkstuk aan de muur ook handig om je ruimte nét even een beetje ruimer en lichter te maken.

  De slaapkamer van Marlot is niet zo groot: rechts kan ze net een beetje lopen om in bed te stappen. Maar wonen in Amsterdam betekent vaak dat je niet zo groot kunt wonen. Toch maakt Marlot het lekker licht in haar slaapkamer door te kiezen voor spiegels in de slaapkamer. die ze mooi neerzet op de koof. Heeft ze ook meteen een extra inspiratie hoekje te pakken. Maar dat extra raam bovenin doet ook wonderen!

  Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer

  Mijn top 3 aan spiegels

  Deze spiegel is van onder iets breder dan van boven en komt in een messing jasje. Hij is verkrijgbaar in twee maten en is héél betaalbaar!

  Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer

  Deze knapperd  heeft het beste van beide werelden: hij komt in een mooie ronde vorm én heeft een koperen knop waar hij aan hangt.

  Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer

  Het leuke van deze spiegel is dat je ‘m kunt inklappen voor een extra speels effect. Heel leuk voor boven een kaptafeltje.

  Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer

  Nog meer zien van deze spiegels in de slaapkamer van Marlot?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour die aanstaande zaterdag live gaat. Goed nieuws, want de video hometour bij Marlot van Jolielot staat al een paar weekjes online. Wil je nog meer van Marlot en haar luxe Amsterdamse stulpje zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Karen van Kee & Kee:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Weinig ruimte? Werk met spiegels in de slaapkamer”

  1. Dionne schreef:

   Jaaaaa! Ik haar gezien in Eigen Huis en haar huis is echt heel erg mooi.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu