Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #102: nieuwe bomen in huis + filmen tiny house - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  1 augustus, 2020

  Vlog #102: nieuwe bomen in huis + filmen tiny house

  Wat een feest want dé bloesemboom in huis is terug én ik koos voor nog eentje op mijn thuiswerkplek. Verder in deze vlog film ik de nieuwste hometour bij interieurontwerper Marije die een tiny house in haar tuin heeft (!), sta ik met Oliver in de &C én kreeg ik een leuk pakketje…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu