Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonvondst: veelzijdig wandrek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  21 september, 2016

  Woonvondst: veelzijdig wandrek

  Op het eerste gezicht oogt dit wandrek misschien wat kaal en saai, maar met de juiste accessoires wordt het een echte blikvanger in huis. Gebruik het wandrek bijvoorbeeld in je keuken om er kruidenplantjes in te zetten en een aantal mooie voorraadpotten. Wist je trouwens dat het een String lookalike is?!

  Het wandrek is van metaal en heeft drie verstelbare planken. Je kunt er eventueel een tweede rek naast hangen en de planken op verschillende hoogte instellen. Zo creëer je een speelse blik. Met een draagkracht van 20 kilo kunnen er sowieso een paar boeken in worden gezet, maar het is eigenlijk veel leuker om er een soort ‘pronkrekje’ van te maken. Dit wandrek hangt ook leuk in de woonkamer of op de overloop. Dan kun je er een paar leuke fotolijstjes in zetten en wat souvenirs of andere leuke en grappige snuisterijen. Dit wandrek meet trouwens 70x68x21cm (bxhxd) en kan overal in huis geplaatst worden. Waar zou jij ‘m hangen?

  Nog meer verleidelijke woonvondsten:

  2 reacties op “Woonvondst: veelzijdig wandrek”

  1. Sam Janssens schreef:

   Tomado (copy) ? 🙂

  2. Anne schreef:

   Die van mij hangt in de wc, met koperen accessoires! Gasten kunnen er ook een berichtje achterlaten d.m.v. een label dat ze kunnen beschrijven en ophangen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu