Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Huizentour in het grachtenpand van Caroline van Zuiver - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  22 september, 2016

  Huizentour in het grachtenpand van Caroline van Zuiver

  Dat Costes, Zuiver en ik samenwerken, wisten jullie al door die geweldige winactie (al meegedaan?!). De komende vijf weken vind je binnenkijkers bij bekende woonbloggers. Voor de eerste huizentour fotografeerde ik het grachtenpand van Caroline.

  Caroline, een van de drijvende krachten achter het woonmerk Zuiver, woont aan een van de Amsterdamse grachtjes en dan snap je wellicht wel dat ik bij binnenkomst direct wegdroomde. Wonen op de Amsterdamse grachtjes is nog altijd mijn grootste woonwens. Tel daar een stunning interieur vol met bijzondere snuisterijen, vintage items en jaloersmakend design bij op en je hebt met recht een droomhuis te pakken.

  Voor de complete binnenkijker plus het bijbehorende interview dat Ellemijn van Costes schreef, check de website van Costes. Voor nu een voorproefje hieronder. Enjoy!

  Huizentour bij Caroline van Zuiver Huizentour bij Caroline van Zuiver Huizentour bij Caroline van Zuiver Huizentour bij Caroline van Zuiver Huizentour bij Caroline van Zuiver Huizentour bij Caroline van Zuiver

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu