Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn zoektocht naar dé ultieme raambekleding - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  20 september, 2016

  Mijn zoektocht naar dé ultieme raambekleding

  Nu ik een nieuw stulpje heb, moet deze natuurlijk weer van top tot teen worden ingericht. Dit huis blijkt iets verder uit mijn zoekgebied te zitten (Haarlem!) en het is geen bovenwoning meer. Dus raambekleding moet er zeker komen. Niet alleen voor meer privacy, maar ook voor de aankleding van mijn zithoek.

  Ik zit al meer dan een maand naar de lelijke raamstickers te turen die de vorige bewoner achterliet. Deze heb ik nog wel even laten zitten anders kijk je vanaf de straatzijde zo mijn woonkamer in. Maar mooi is het niet. Hier moet en zal iets komen wat meer Interior Junkie proof is! Na enige online speuren kwam ik op Luxaflex® terecht, die naast prachtige raamdecoratie (dat liet ik je vorig jaar al zien in de binnenkijker bij Edward en de binnenkijker bij Christel en Rob) nu ook met een supersonisch systeem komt waarbij je je raambekleding bedient via een app op je smartphone of tablet. Kijk, daar wilde ik wel eens meer over weten. Hoe 2016 kun je het maken?!
   
  Een van mijn wensen voor dit huis was om alles automatisch te maken; van het regelen van mijn energie tot aan mijn verlichting. En nu kan ik er dus ook voor kiezen om mijn raamdecoratie op afstand te bedienen. Hoe handig! Met het PowerView™ Motorisation bedieningssysteem van Luxaflex® kun je je licht- en privacy-behoeften instellen zodat het systeem precies weet wat jij wilt qua hoeveelheid daglicht en/of privacy in huis.  Dit systeem kun je bedienen vanaf een app, met de Pebble™ afstandsbediening of de Scene Controller, een scherm waarop je alles kunt bedienen. Het mooie is dat je alles kunt instellen zodat het systeem precies weet wanneer je de raambekleding open of dicht wilt. En ook als je op vakantie bent, kun je vanaf de app je raambekleding regelen. Dat vindt mijn kat volgens mij helemaal geweldig….
  Mijn zoektocht naar dé ultieme raambekleding
  Maar goed dat er voor mij nog de keuze is uit Duette® Shades, Plissé Shades, Facette® Shades, Silhouette® Shades, Roman Shades, Rolgordijnen, Horizontale Jaloezieën, Houten Jaloezieën, Verticale Jaloezieën en Twist® Shades raamdecoratie. In de komende posts neem ik je de volgende weken dan ook mee in mijn zoektocht naar dé ultieme raambekleding en hopelijk weet ik over een maandje wat ik graag zie hangen in mijn woonkamer. Wordt vervolgd dus…
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Luxaflex®.

  Eén reactie op “Mijn zoektocht naar dé ultieme raambekleding”

  1. Lifeaholic.nl schreef:

   Wow! Coole raambekleding! Idd echt 2016!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu