Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Woonkamer inspiratie: zo maak je een budgetproof eettafel

  Doortje is student, dus moet op de centen letten. Ze is zelf al gezegend met een droom van een studentenkamer. Maar ja, dat moest natuurlijk ook worden ingericht. Zo koos ze niet voor een standaard eettafel, maar eentje die ze zelf creëerde met een bureaublad! Bekijk hier haar woonkamer inspiratie

  Tijdens de perspresentatie van de nieuwste collectie van IKEA vorig jaar zomer ontdekte ik al een eettafel gemaakt van een keukenwerkblad (zo’n leuk idee, ik zag er eentje met Hongaarse punt, geniaal!). Zelf werk ik al meer dan een jaar aan een glazen eettafel als bureau, dus ja: waarom zou het ook niet andersom kunnen? Doortje koos niet alleen voor een bureaublad, maar ook voor bureaupoten (maar je kunt bijvoorbeeld ook voor stalen pootjes gaan, zoals je eerder kon zien in mijn IKEA-hack) die je heel gemakkelijk verstelt. Het leuke aan haar nieuwe eettafel is dat het blad veel smaller is dan een gewone eettafel. Zo hield ze ook meteen meer ruimte over en dat is fijn in een compact stulpje. Zo creëerde ze stiekem weer ruimte, terwijl haar eethoek wel zes stoelen telt. Slimme woonkamer inspiratie, Doortje!

  Woonkamer inspiratie: zo maak je een budgetproof eettafel

  Woonkamer inspiratie: zo maak je een budgetproof eettafel

   

  Meer woonkamer inspiratie zien uit het huis van Doortje?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Doortje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Doortje zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de wooninspiratie van gisteren:

  Bekijk ook deze wooninspiratie uit de vorige binnenkijker:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu