Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Budgetproof je muurtje stylen? Bij deze wat muurinspiratie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  24 januari, 2018

  Budgetproof je muurtje stylen? Bij deze wat muurinspiratie

  Als je bij Dewi naar binnen loopt, valt meteen iets op: de inspirerende posters. Niet zomaar ergens gekocht, maar speciaal laten drukken. Gewoon met een plaatje van Pinterest, een kind kan de was doen. De posters hangen verspreid over haar woonkamer en de slaapkamer van haar zoontje. Muurinspiratie ten top!

  Of je het nou plakt aan de muur of neerzet in een lijst: een poster kan zoveel toevoegen aan je interieur. Dewi koos ervoor om een zwart-witte afbeelding af te laten drukken. Omdat er vrijwel geen kleur voorkomt bij Dewi thuis voegt ze sinds kort wat zwart toe. Zo is het niet allemaal wit en ontstaat er toch weer wat contrast. Het leuke is dat deze manier helemaal niet zoveel geld kost; gewoon een inspirerende afbeeldingen zoeken op bijvoorbeeld Pinterest en klaar ben. Zo kun je ook eindeloos variëren, want ja: we blijven immers interior junkies, toch? Ben heel benieuwd wat jullie van deze muurinspiratie vinden.

  Budgetproof je muurtje stylen? Bij deze wat muurinspiratie Budgetproof je muurtje stylen? Bij deze wat muurinspiratie

  Meer muurinspiratie zien uit Dewi’s huis?

  De afgelopen dagen vond je nog twee andere woontip uit het huis van Dewi:

  Meer weten over Dewi en haar prachtige appartement? Volg Dewi op Instagram.

  MeghanMeghan is Grafisch Vormgever en Style advisor en komt uit Rotterdam. Naast haar overweldigende kledingkast is ze altijd bezig met schuiven in huis, nieuwe sferen creëren en woon ideeën bedenken. Overal gaat de camera mee naar toe want ze weet immers nooit of er iets inspirerend voorbij komt. Ze droomt van een prachtig herenhuis, maar is best tevreden met haar jaren negentig huis. Favoriete woonstijl? Scandinavisch met een toevoeging van kleur. Volg Meghan op Instagram of via haar website Woonstof.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu