Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed!

  Het was even wachten op dit prachtexemplaar maar hij pronkt dan eindelijk op mijn thuiswerkwerk; hét design vloerkleed van Marcel Wanders voor Moooi dat ik vond via Devloerkledenwinkel.nl. Ik ben er zo blij mee! Dat is nog eens een extra goed begin van mijn werkdag…

  Het Eden Queen design vloerkleed stond al tijden op mijn lijstje, want wat is ‘ie mooi. Het stilleven aan bloemen is adembenemend. Ik blijf ernaar kijken en wat voelt het zacht aan mijn voeten. Mijn visite (afgelopen weekend was het weer even een zoete inval van nieuwsgierige mensen die even naar de voortgang van ons Haarlemse droomhuis wilden spieken) reageerde allemaal even enthousiast. Katlief vind het vloerkleed trouwens ook geweldig. Enig nadeel is dat ze op dag twee direct een haarbal uitspuugde op dit vloerkleed (hartverzakking!). Maar wat blijkt; vlekken zijn heel goed te verwijderen. Het vuil bleef er op liggen in plaats van dat het introk. Best fijn om te weten, aangezien ik vrees dat dit waarschijnlijk niet de enige haarbal van katlief is…

  Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed!
  Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed!

  Pareltjes voor op je vloer

  Naast mooi en gebruiksvriendelijk valt dit design vloerkleed ook in gebruiksklasse CL33 wat betekent dat het geluid goed absorbeert. Ideaal dus voor in mijn nieuwe huis waar de plafonds minstens 3,5 meter hoog zijn (en waar nog niet zoveel in staat). Het klinkt dus niet meer zo hol in deze ruimte. Het kleed zelf is gemaakt van 100% polyamide waarvan de achterkant van vilt is. Marcel Wanders ontwierp nog meer prachtige vloerkleden, zowel rond als vierkant en rechthoekig, allemaal met een bijzondere fotoprint. Zo is een andere favoriet van mij het Delfst Blue vloerkleed dat ik ooit eens spotte tijdens de Design Week in Milaan. Tja, dit design vloerkleed vol met bloemen smaakt zeker naar meer.

  Als je dacht dat dit design vloerkleed enorm was, beware; er is nog een grotere versie met een diameter van 350 cm verkrijgbaar. Ik vond deze van 250 cm groot genoeg voor mijn thuiswerkplek.  Toch verhuist hij, als de woonkamer eenmaal af is, denk ik naar de woonkamer. Ben je nog op zoek naar een mooi vloerkleed voor in huis? Op de site van Devloerkledenwinkel.nl. vind je, naast design vloerkleden, ook heel veel andere vloerkleden in verschillende prijsklasses. Of hop even langs bij de winkel in Hilversum. Mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk.

  Ben heel benieuwd wat jullie van dit vloerkleed vinden!

  Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed! Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed!

  Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed!

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  5 reacties op “Nieuwe aanwinst: mijn allereerste design vloerkleed!”

  1. Wauw elisah wat prachtig en wat een ontzettend fijne foto’s zeg <3 geweldige werkplek!

  2. Franca schreef:

   Super gaaf kleed. Ben ook benieuwd welke kleur je op de muur hebt. Kun je me dat vertellen?

  3. Jolanda schreef:

   Dankjewel voor al je inspiratie. Mijn vraag is welke kleur op de muur zit, daar ben ik naar op zoek.
   Alvast super bedankt!

  4. Paulien schreef:

   Super geweldig kleed…love iT ?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu