Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Keuken inspiratie: zo creëer je gemakkelijk een betonlook - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Keuken inspiratie: zo creëer je gemakkelijk een betonlook

  Toen ik de nieuwste binnenkijker fotografeerde in het huis van Marit in Zoetermeer viel mij meteen haar keuken op. Ik dacht in eerste instantie dat de keuken een betonnen werkblad had. Maar niets was minder waar; Marit creëerde namelijk een betonlook werkblad. Keuken inspiratie ten top!

  Ik moest even twee keer kijken, maar het was toch echt geen beton. Het leuke is dat Marit en haar vriend hun huis twee jaar lang verbouwden en alles (maar dan ook écht alles) aanpakten. Dus ook een nieuwe keuken stond op de planning. Nu kan een betonnen werkblad best in de kosten lopen, vandaar dat Marit en haar vriend kozen voor een budgetproof versie, eentje wat eruit ziet als beton, maar het toch nét niet is.

  Keuken inspiratie: zo creëer je gemakkelijk een betonlook

  Wat ze deed? Ze koos voor een standaard werkblad van de Zweedse woonketen (daar komen ook de kastjes vandaan) en gebruikte beton ciré, een mix van stucwerk met cement, waar je heel veel moois mee kunt maken. Je brengt het gemakkelijk aan met vegende bewegingen en juist deze beweging zorgt voor een mooie structuur. In dit artikel vind je een gemakkelijk stappenplan hoe je met beton ciré werkt. Beton ciré is ideaal voor in de keuken (maar ook zeker voor in de badkamer) omdat het waterdicht is. Ik vind dat het ontzettend goed staat in de keuken van Marit. Benieuwd wat jullie van deze keuken inspiratie vinden.

  Keuken inspiratie: zo creëer je gemakkelijk een betonlook Keuken inspiratie: zo creëer je gemakkelijk een betonlook Keuken inspiratie: zo creëer je gemakkelijk een betonlook

  MEER KEUKEN INSPIRATIE ZIEN UIT HET HUIS VAN MARIT?

  Uiteraard kun je een kijkje nemen in het hele huis van Marit. Benieuwd? Bekijk dan hier de volledige huizentour bij Marit. Wil je nog meer van Marit zien, volg haar dan op Instagram (ze heeft bijvoorbeeld ook een hele leuke kat!).

  Bekijk ook deze woontip uit het huis van Marit:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu