Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Wooninspiratie: zo pimp je je saaie wc met hangende bloempotjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  26-05-2022

  3 februari, 2018

  Wooninspiratie: zo pimp je je saaie wc met hangende bloempotjes

  Dat ik een voorstander ben van het kleinste kamertje mooi stylen, is jullie natuurlijk niet onbekend (check hier vooral even mijn wooninspiratie over de toilet  pimpen mét flamingobehang). Ik vind het helemaal leuk als zie dat sommige hier ook zo over denken. In het huis van Marit spotte ik deze wc. O zo groen. Of toch niet?

  Juist ja, vergeet vooral het allerkleinste kamertje in huis niet, want stiekem zit je hier toch vaker dan je denkt (geef toe!). De één kiest voor een kleurrijk wandje, de ander gaat voor fleurig behang (zoals ik) en weer een ander gaat in de weer met bijvoorbeeld een wand vol lijsten. Marit deed het net even wat anders en koos voor een wand vol bloempotjes. Hoe leuk?

  Wooninspiratie: zo pimp je je saaie wc met hangende bloempotjes

  Nu hoor ik je wellicht denken: ‘maar planten hebben toch daglicht nodig?’ Joh, ze zijn zo nep als wat! En dat is stiekem ook weer erg fijn want dat scheelt weer water geven (en als je de binnenkijker bij Marit al hebt gezien, dan weet je dat ze genoeg planten in huis heeft). Ze bevestigde deze bloempotjes met een spijkertje aan de muur (maar je kunt natuurlijk ook dubbelzijdig tape gebruiken als je echt geen gaatjes in de muur wilt spijkeren, ik maakte hier eens een DIY van). Benieuwd wat jullie van deze wooninspiratie vinden.

  Wooninspiratie: zo pimp je je saaie wc met hangende bloempotjes

  MEER WOON INSPIRATIE ZIEN UIT HET HUIS VAN MARIT?

  Uiteraard kun je een kijkje nemen in het hele huis van Marit. Benieuwd? Bekijk dan hier de volledige huizentour bij Marit. Wil je nog meer van Marit zien, volg haar dan op Instagram (ze heeft bijvoorbeeld ook een hele leuke kat!).

  Bekijk ook deze woontip uit het huis van Marit:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu