Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  3 februari, 2018

  Wc decoratie: zo pimp je je saaie wc met hangende bloempotjes

  Dat ik een voorstander ben van het kleinste kamertje mooi stylen, is jullie natuurlijk niet onbekend (check hier vooral even mijn wooninspiratie over de toilet  pimpen mét flamingobehang). Ik vind wc decoratie helemaal leuk als zie dat sommige hier ook zo over denken. In het huis van Marit spotte ik dit toilet. O zo groen. Of toch niet?

  Juist ja, vergeet vooral het allerkleinste kamertje in huis niet, want stiekem zit je hier toch vaker dan je denkt (geef toe!). De één kiest als wc decoratie voor een kleurrijk wandje, de ander gaat voor fleurig behang (zoals ik) en weer een ander gaat in de weer met bijvoorbeeld een wand vol lijsten. Marit deed het net even wat anders en koos voor een wand vol bloempotjes. Hoe leuk?

  Nu hoor ik je wellicht denken: ‘maar planten hebben toch daglicht nodig?’ Joh, ze zijn zo nep als wat! En dat is stiekem ook weer erg fijn want dat scheelt weer water geven (en als je de binnenkijker bij Marit al hebt gezien, dan weet je dat ze genoeg planten in huis heeft). Ze bevestigde deze bloempotjes met een spijkertje aan de muur (maar je kunt natuurlijk ook dubbelzijdig tape gebruiken als je echt geen gaatjes in de muur wilt spijkeren, ik maakte hier eens een DIY van). Benieuwd wat jullie van deze toilet decoratie vinden.

  Meer wc decoratie uit het huis van Marit?

  Uiteraard kun je een kijkje nemen in het hele huis van Marit. Benieuwd? Bekijk dan hier de volledige huizentour bij Marit. Wil je nog meer van Marit zien, volg haar dan op Instagram (ze heeft bijvoorbeeld ook een hele leuke kat!).

  Bekijk ook deze woontip uit het huis van Marit:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu