Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: kruidentuintje aan je muur in 5 minuten - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  DIY: kruidentuintje aan je muur in 5 minuten

  De keuken onderging tijdens de verbouwing een flinke metamorfose. De muur braken we door en er kwam een stunning bakstenen muur tevoorschijn. Op het stucwerk naast de bakstenen wilde ik een DIY kruidenhoekje creëren. Dat deed ik in vijf minuutjes tijd. Hoe? Kijk snel verder…


  Voor deze DIY gebruikte ik de montagetape van tesa om mijn kruidenpotjes heel gemakkelijk te bevestigen aan mijn muur. Ik ben er heel erg blij mee. Fijn ook: je haalt de tape er zo weer vanaf (let wel: je moet het heel voorzichtig doen!).

  Mijn vorige DIY waarin ik een wandplankje maak van marmer en leren riemen en mijn wc pimp met coole hangertjes al gezien? Houd mijn blog in de gaten want binnenkort komt er weer een DIY online.

  Meer weten over dit slimme montagesysteem check dan de website van tesa.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met tesa. Door samen te weken met merken als tesa kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor jullie support! 

  Advertisement

  2 reacties op “DIY: kruidentuintje aan je muur in 5 minuten”

  1. Madelon schreef:

   Hoi!

   Ik heb een vraag over je muur. Wij hebben ook een bakstenen muur. We hebben er pleister vanaf gebikt en het is best mooi. Vooral als je het nat maakt zie je de mooie kleur. Weet jij hoe je de muur kan behandelen om de kleur mooi omhoog te krijgen?

   Groet

   Madelon

   • interiorjunkie schreef:

    Hey Madelon

    Cool dat jullie ook zo’n muurtje hebben. Onze muur is gecoat zodat er minder snel stof en gruis vanaf komt. Dat heeft de kleur wel een beetje opgekrikt. Hij glanst nu ook meer. Ik zou dus een coating doen, maar weet niet wat voor coating de klusjesman gebruikt heeft, maar dat kun je altijd even vragen aan een klusjesman of in de bouwmarkt. Succes! Wordt vast mooi 🙂

    Grtjs,
    Elisah

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu