Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  24 maart, 2018

  Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle

  Ongeveer anderhalf jaar geleden konden jullie binnenkijken in mijn Amsterdamse appartementje. Met de nadruk op ‘tje’, want groot was het allerminst. Inmiddels zijn we een flinke tijd, een grootse verbouwing én een verhuizing naar het oosten van het land verder en woon ik in het allerfijnste Deventer.


  Van west naar oost

  Vanwege de huidige woningmarkt én de wens om wat dichterbij mijn roots te wonen, besloten we op zoek te gaan naar een koopwoning in Overijssel. Het moest Zwolle of Deventer worden, maar na een paar bezoekjes aan beide Hanzesteden was het gevoel bij die laatste zo goed, dat we onze pijlen volledig daarop gingen richten. En met succes; ‘via via’ stuitten we op een ruime jaren’ 30 woning in de stille verkoop.
  Het bleek een gouden match, want waar de vorige bewoners het liefste in de zomer, een half jaar later, wilden verhuizen, was dit ook onze wens. Enkele onderhandelingen later waren we plots de eigenaren van een écht huis. Wow. En wat voor één. Hoewel de woning degelijk onderhouden was, was het verre van onze smaak.
  Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle
  Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle

  En dus besloten we deze move groots aan te pakken…

  Met een zomerlang verbouwen tot gevolg. Terwijl we sliepen op zolder, douchten bij familie en kookten in de schuur zagen we ons droomhuis stap voor stap werkelijkheid worden. Een hele ervaring die gepaard ging met flink wat zweet en een paar tranen, maar ook met heel veel geluksmomenten.

  De Grote Verbouwing

  Waar we zelf alles hebben bedacht en ontworpen, voerde het team van Martin van De Klussenier alles voor ons uit. Een droomsamenwerking die zo ontzettend soepel en volgens plan verliep. Waar de karakteristieke elementen van het huis met grote zorg bewaard zijn gebleven, is verder werkelijk alles aangepakt. Van het verplaatsen van de badkamer en het plaatsen van een gloednieuwe keuken tot het stucen van alle muren en het volledig renoveren van de honingkleurige houten vloer.
  Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle
  Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle
  Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle

  Volop bezig met wooninspiratie

  Alles stond maandenlang in het teken van de verbouwing. Zo stonden we tot in oktober nog elk weekend kozijnen te lakken en muurtjes te schilderen. Maar het resultaat mag er zijn. Onze grote wens – een stokoude woning in een nieuw jasje – is uitgekomen. En wat zijn we trots op het resultaat.
  Meer zien? Volg mij dan via Instagram, waar ik nog veel meer van mijn interieur laat zien…
  Beeld via Danielle Jansink

  danielle-150-x-150

  Daniëlle Jansink is freelance redacteur en runt vol passie haar eigen   one-woman studio. De creatieveling woont samen met haar vriend en Franse bullie Semu in Amsterdam. Hoewel haar roots in Twente liggen, heeft de 26-jarige een grote liefde voor Scandinavisch design, minimalistische interieurs en heldere tinten. Voor Interior Junkie fotografeert zij binnenkijkers die inspireren en struint ze het internet af op zoek naar de fijnste plaatjes. Onmisbaar in íeder interieur volgens de jonge ondernemer? “Humor! In de vorm van originele kaartjes en prints. O! En veel frisse kleuren en planten!” Volg haar via haar websiteFacebookPinterestInstagram.
   

  6 reacties op “Wooninspiratie opdoen in het jaren 30 huis van Danielle”

  1. Els schreef:

   Hallo,
   Knappe woning! Mag ik vragen wat er op de benedenverdieping op de vloer ligt?
   Groetjes,
   Els

  2. Femke schreef:

   Prachtige woning! Ik zou heel graag willen weten waar het lange wit/houten wandrek vandaan komt.

  3. Jeanine schreef:

   Waar heb je het lange wandrek vandaan? Wat voor merk is het? ( met de houtenplankjes)

  4. Hetty van Deutekom schreef:

   Hai wat een prachtig e woning hebben jullie ervan gemaakt.
   Ook ik zou graag willen weten waar je dat houten wandrek gekocht heb. Zal prachtig staan in ons nieuwe huis nl.
   Alvast dank

  5. fei fei schreef:

   Hoi,
   Prachtig nieuwe woning! wij vinden de keuken werkblad erg mooi, welke keur en merk is het ?
   Alvast bedankt!
   Groetjes
   Fei Fei

  6. Monique Kramer schreef:

   Hoi Danielle, ik zou graag weten wat voor houten vloer jullie hebben? Ben momenteel druk aan het zoeken en dit is precies de uitstraling die ik zoek.
   Groetjes,Monique

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu