Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn eigen interieur onderneming: ik ben live! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Mijn eigen interieur onderneming: ik ben live!

  Al maanden kijk ik uit naar de live-gang van We Maqe. Het moment dat ik met iedereen kan delen waar ik zo hard aan heb gewerkt, is eindelijk gekomen. De webshop is live! Zo spannend. Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je het me even weten?

  The countdown

  De live-gang ging niet zonder slag of stoot. Wanneer je denkt dat je alles tot op de laatste details goed hebt geregeld, gaan er altijd dingen mis. Ik denk dat ik in de afgelopen weken zeker 10 jaar ouder ben geworden door alle stress.

  Maar wat ben ik trots! Trots op alle designers die willen deelnemen aan mijn platform. Trots op mijn leveranciers waarmee ik erg prettig samenwerk. Trots op alle mensen die mij hebben geholpen, vooral de laatste paar weken. Ik ben ook best trots op mijzelf. Terwijl er soms momenten waren waarop ik mij af vroeg of het allemaal zou lukken, heb ik niet opgegeven en heb ik vastgehouden aan mijn visie. Een duurzaam interieur merk waarbij alle patronen toepasbaar zijn op alle producten, en de consument meer vrijheid krijgt in het samenstellen van haar ideale combinatie.

  Mijn eigen interieur onderneming: ik ben live!

  Alle stress en zorgen zijn het zeker waard geweest nu ik het resultaat zie. Eigenlijk gaat mijn avontuur nu pas echt van start. Want vanaf nu kan ik zoveel mogelijk mensen verrassen met de leukste patronen voor in het interieur.

  Mijn eerste event, ever!

  Naast de online live-gang van We Maqe heb ik ook hard gewerkt aan de Offline live-gang. We Maqe staat dit weekend op het Creative Life event in Utrecht. Hoe leuk is dat!? Creative Life is een creatieve beurs voor én door creatieve ondernemers. Op deze beurs kan je de leukste producten shoppen, aan workshops deelnemen en masterclasses volgen.

  Daarom stonden de afgelopen weken ook in het teken van het ontwikkelen van een leuke beurspresentatie. Een goede eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Tijdens dit weekend kan je een selectie van de leukste interieurproducten zoals sierkussens, en (textiel) posters komen shoppen.

  Mijn eigen interieur onderneming: ik ben live!

  Mijn eigen interieur onderneming: ik ben live!

  Volg We Maqe alvast op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Oh, en lees hier mijn blog van vorige week.

  Liefs,
  Soof

  Beeld © Mylene Timessen

  sophie

  Om dromen uit te laten komen zit er maar één ding op: DOEN! Na jaren interieurproducten te hebben ingekocht en ontwikkeld voor diverse (online) retailers heeft Sophie de stoute schoenen aangetrokken en besloten om haar eigen onderneming te starten. De komende periode geeft Sophie de lezers van Interior Junkie een kijkje achter de schermen bij het opzetten van haar eigen online interieur onderneming. Volg haar via haar webshop We MaqeInstagram en Facebook.

  2 reacties op “Mijn eigen interieur onderneming: ik ben live!”

  1. Yvonne Koop schreef:

   Hoi Soof, leuk je gisteren te hebben ontmoet en gefeliciteerd met je mooie merk! Dom van mij, ik had de link met je blog niet gelegd, anders had ik gelijk kunnen vertellen dat ik die graag lees 🙂 Blijkbaar de afgelopen tijd toch even te druk geweest met andere dingen, maar nu ben ik dus ook dankzij het Crealife event weer helemaal bij. Super stoer wat je doet, heel veel succes gewenst!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu