Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Huizentour in het compacte stulpje van Danielle - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  25-01-2022

  16 november, 2016

  Huizentour in het compacte stulpje van Danielle

  Licht en ruimtelijk wonen op 56 m2 middenin Amsterdam? Dat kan! Zo bewijst Interior Junkie’s nieuwste blogger Daniëlle. Omgeven door hoge ramen en een fris interieur oogt dit minihuisje namelijk allesbehalve klein. Kom binnen in haar bescheiden city loft

  Toen ik een jaar of zestien was, wist ik precies wat ik ‘later’ wilde worden: modejournalist. Het liefst bij een vooraanstaande titel en in het buitenland. Zo gezegd, zo gedaan. Nu, pas tien jaar later, ga ik      geregeld vreemd door met mijn creatieve schrijfstudio steeds vaker    voor opdrachten in de interieur- en vastgoedbranche te kiezen. Want: wat vind ik dit leuk! En achteraf verbaast me dat eigenlijk helemaal niets; als klein meisje zette ik zo nu en dan al mijn kamertje op zijn kop om tot een compleet nieuwe indeling te komen en lag de catalogus van IKEA steevast op m’n nachtkastje. Nog steeds overigens.
  Huizentour in het compacte stulpje van Danielle
  Huizentour in het compacte stulpje van Danielle
  Huizentour in het compacte stulpje van Danielle
  Samen met mijn vriend Roy en hondje Semu woon ik in een fijn appartement in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Momenteel zijn we druk bezig met de aanschaf van onze eerste koopwoning, dus heel lang zullen we hier niet meer wonen. Voor mij echter geen reden om dit interieur níet met jullie te delen (volgt er tegen die tijd gewoon weer een nieuwe  huizentour. Afgesproken!).
  Aangezien de ruimte erg beperkt is, kozen we heel bewust  voor een spierwitte basis. En in combinatie met de vele en hoge raampartijen oogt dit verrassend ruim. Mijn woonstijl kun je het beste omschrijven als Scandinavisch, minimalistisch, kleurrijk en met een knipoog. Ik heb de grootste hekel aan rommeltjes en troepjes in huis. Waarom? Ik denk omdat ik bijna dagelijks vanuit huis werk. Dan zorgt het kleinste prulletje voor de grootste afleiding. Wat wél heel erg welkom is in huis, zijn grappige prints en plantjes. Mijn groene verzameling vraagt inmiddels al bijna net zoveel zorg als mijn Franse bulldog Semu.
  Genoeg gekletst, kom binnen!
  Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle Huizentour in het compacte stulpje van Danielle
  Beeld via Danielle Jansink

  danielle-150-x-150Daniëlle Jansink is freelance redacteur en runt vol passie haar eigen   one-woman studio. De creatieveling woont samen met haar vriend en Franse bullie Semu in Amsterdam. Hoewel haar roots in Twente liggen, heeft de 26-jarige een grote liefde voor Scandinavisch design, minimalistische interieurs en heldere tinten. Voor Interior Junkie fotografeert zij binnenkijkers die inspireren en struint ze het internet af op zoek naar de fijnste plaatjes. Onmisbaar in íeder interieur volgens de jonge ondernemer? “Humor! In de vorm van originele kaartjes en prints. O! En veel frisse kleuren en planten!” Volg haar via haar websiteFacebook, Pinterest, Instagram.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu