Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  14 juli, 2019

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van velvet bank, een plaid met alpaca print, een stunning gouden fotolijstje én een dromerige kroonluchter…

   

  Velvet bank

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Kunnen we ooit genoeg krijgen van fluweel? Ik niet! Deze velvet bank is weer om te smullen, want hoe mooi zou deze staan in de woonkamer? De armleuning is wat hoger dan bij een normale bank, dat maakt deze velvet bank nog verleidelijker want zo kun je helemaal ongestoord toeven op de bank met je favoriete tijdschrijft.

  Plaid met luipaardprint

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Op een avondje toeven op bovenstaande velvet bank hoort natuurlijk een lekker kleedje. Dit plaid met luipaardprint blijft leuk. Hij komt in een geel jasje, maar is ook te koop in het blauw en bruin-zwart. Kies je favoriet.

  Kittig fotolijstje

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Ik ben van plan om veel meer foto’s thuis aan de muur te hangen. Gek genoeg heb ik door het hele huis slechts twee foto’s van de bruiloft opgehangen. Zonde, want ik heb zoveel mooie foto’s, nu ook van ons zoontje Oliver. Dit fotolijstje van messing komt met een panter. Overbodig te zeggen dat ik ‘m om te smullen vind…

  Design kroonluchter

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Wat nog in ons huis mist, is een kroonluchter. Daar schreeuwt dit klassieke pand om. Tot nu vond ik nooit eentje mooi, maar deze is me toch geweldig. Uiteraard weer van mijn favoriete designmerk Moooi. Alleen dat prijskaartje. Nog even doorsparen…

  Kekke boekenkast

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Je boekenverzameling komt pas echt goed tot zijn recht in een boekenkast als deze. De zwarte vlakken en de stalen pootjes maken ‘m anders dan andere kasten. Hij is gemaakt van grenen- en berkenhout, komt met twee legplanken en meet 160,7 x 100 x 40 cm (hxbxd). Ook heel leuk voor op je thuiswerkplek voor alle administratie.

  Plaid met alpaca’s

  Woonfavorieten: velvet bank + alpaca plaid

  Geef toe: ook jij wordt warm van dit kleedje met alpaca’s. Echt niet alleen maar leuk voor in de kinderkamer. Nee, ik toef het liefst onder een zee van alpaca’s. Zucht…

   

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu