Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een velvet letter, een poef voor buiten én een hele coole design parasol om je vingers bij af te likken.

  Velvet letter

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  O zo zacht is deze velvet letter. We kennen natuurlijk de letters met verlichting, maar deze is stiekem toch ook heel erg leuk. En ook nog eens aaibaar. Stal ‘m op een wandplankje, hang ‘m op aan de muur in de keuken (en dan meerdere M’s zodat je ‘mmmmm’ krijgt). Ook leuk voor in de kinderkamer. Hij meet trouwens 13,5 x 10 cm dus ideaal om er meerdere naast elkaar te stallen.

  Design parasol

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  De echte interior junkies kiezen natuurlijk een design parasol voor in de tuin. Dit exemplaar mag er zeker wezen door zijn groene jasje. Daar komt nog bij dat er bovenop deze design parasol ontworpen door Chris Kabel een gouden vogeltje toeft. Hij is 235 cm lang en misstaat zeker niet in menig tuin, dakterras of op balkon. Zucht…

  Chique kussen

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  Dit kussentje is lekker ‘sjiek’ door de print. Met een beetje fantasie lijken het allemaal waaiers! De stof is een mix van linnen en katoen én hij meet 50 x 50 cm. Let wel: het betreft een kussenhoes, dus de binnenkussen zit er helaas niet bij. Heel mooi in combinatie met beige.

  Houten fauteuil

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  Dit exemplaar mag zeker niet ontbreken in je tuin. Luxe loungen, toch? En als het slecht weer is, dan stal je deze fauteuil toch gewoon in je zithoek. Net zo mooi. De basis is van teakhout en het zitvlak van gevlochten touw. Zit me toch lekker. Een tip: stal er bovenstaand kussentje op. Een gouden match, toch? Oh, mooi met die design parasol hierboven.

  Balkontuintje

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  Ideaal voor als je een balkon hebt waar niet veel ruimte is: een balkon bar. Hij wordt pas echt interessant als er ook nog eens een hangend tuintje bij zit, zoals hier. Tuinier erop los met je favoriete kruiden of een aardbeienplantje (mijn favoriet). Hard gewerkt? Dan pak je je welverdiende verkoelend drankje van de bovenste plank. Cheers.

  Poef voor buiten

  Woonfavorieten: design parasol & luxe tuinstoel

  Deze poef nodigt uit om urenlang op te chillen. Daarnaast maken de kleuren ‘m extra zomers. Hoosbui gehad? Geen nood: met een vochtige doek neem je de poef zo af. In de wintermaanden toeft ie het liefst bij je binnen. Geen straf.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu