Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  7 april, 2019

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een gouden sidetable, een flamingo kussen, een leuke walvis voor je kleintje én een design hobbelpaard…

  Gouden sidetable

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

  Ik heb een ding voor de combinatie mangohout met messing. Daarom vind ik deze gouden sidetable om te smullen. Wat is ‘ie toch mooi! Met deze beauty leuk je meteen een saaie hal op. Style ‘m af met een ronde spiegel erboven, wat mooie vazen en bloemen en klaar ben je. Deze sidetable komt met een laatje, handig om je sleutels in op te bergen. Oh, en hij meet 120 x 80  34 cm (lxhxd).

  Flamingo kussen

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

  Alles met flamingo blijft nog altijd leuk voor in huis. En het hoeft helemaal niet kinderachtig te zijn, denk maar aan mijn toilet met flamingobehang. Juist heel chic. Dat geldt ook voor dit kussen met een blauwe print van flamingo’s. Daar wil je toch een heel stel van op je bank?

  Plaid met kwastjes

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

  Over een bank gesproken: geen avondje compleet zonder lui op de bank hangen met een kleedje over mij heen. Zelfs onze kat heeft haar eigen kleedje (en ja, manlief ook. Of klinkt ik nu heel erg burgerlijk?!). Dit plaid is extra leuk door de kwastjes eraan, doet me een beetje denken aan Marrakech. Hij meet 130 x 150 cm dus groot genoeg om in je eentje onder te kruipen.

  Multifunctionele knuffel

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

   

  Deze walvis is meer dan alleen een knuffel. Hij stelt je baby op z’n gemak door het geluid van moeders hartslag na te bootsen. Maar je kunt ook kiezen voor andere rustgevende geluiden zoals een waterval. Als ‘ie straks nog niet lekker slaapt, dan weet ik het ook niet meer…

  Design hobbelpaard

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

  Ja, van zo’n design hobbelpaard gaat mijn hart natuurlijk sneller van kloppen. Deze is van Kartell en doet me direct denken aan hun Ghost Chairs. Deze komt in de vorm van een abstract paard en is verkrijgbaar in heel veel kekke kleurtjes zoals roze, blauw en grijs. Ik vrees alleen dat je de hele dag het ding aan het poetsen bent door vette vingertjes. Maar ach, had ik al verteld dat dit een ‘design’ hobbelpaard is?!

  Handige opberger

  Woonfavorieten: gouden sidetable + flamingo kussen

  Dit bankje is niet alleen om op te zitten, maar ook om je spullen in op te bergen. Handig! Stal ‘m aan het einde van je bed om kussens in op te bergen. Of zet ‘m juist in je hal. De pootjes zijn van staal en gecoat met een gouden lak. Oh, en als je roze iets te zoet vind dan is deze knapperd er ook in andere kleurtjes.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu