Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  4 augustus, 2019

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van botanische behang, een heerlijk wollige stoel en een minimalistisch sieradendoosje…

  Botanische behang

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Haal het zonnetje in huis met dit botanische behang. De print van palmen doet je direct wanen op Bali. Dit botanische behang komt in het poederroze en groen, maar als je dat iets te zoet vindt, is hij er gelukkig ook in een ander kleurtje, namelijk donkerblauw en groen. Heel mooi voor in de slaapkamer!

  Spiegel met gouden touch

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Een huis kan niet genoeg spiegels hebben, toch? Het liefst heb ik ze in het rond, maar deze rechthoekige krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Dat komt voornamelijk door de messing greep bovenin. Leuk je hal ermee op (nog even je haar goed doen voordat je de deur uit gaat), je toilet of juist in de badkamer. Deze spiegel meet 56 x 35 cm (h x b).

  Wollige stoel

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Deze stoel MOET IK HEBBEN! Hij komt namelijk in een heerlijk wollig jasje. Wellicht iets te warm om op te toeven tijdens een hittegolf, maar voor het najaar en de winter is hij goed te doen. Komt nog bij dat hij koperen pootjes heeft.  Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat deze stoel heerlijk zit…

  Chique plantenstandaards

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Het leuke aan deze standaards is dat je er je favoriete plant in kunt doen. Een cactus bijvoorbeeld of een mooie palm. Matcht meteen weer mooi bij dat botanische behang! Stal ‘m op je balkon, tuin of in de woonkamer. Mooi.

  Minimalistische sieradendoos

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Ik  moest even twee keer kijken, maar dit is toch echt een sieradendoosje. Als je ‘m openklapt zit er een spiegel in en verschillende vakjes. Hij komt in een houten-metalen jasje en meet 15 x 6,5 x 24 cm (b x h x l).

  Roze vloerkleed

  Woonfavorieten: botanische behang + wollige stoel

  Wat een heerlijk vloerkleed, toch? Zowel voor aan je voeten als je ogen, want . Hij meet 300 x 200 cm, heeft een glansje én komt met van die gezellige kwastjes. Mag zo bij mij in huis hoor.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu