Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  8 september, 2019

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een roze eetkamerstoel, een boekenhouder in de vorm van een teckel én een groene fluwelen bank…

  Mierzoete roze eetkamerstoel

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Je eettafel leuk je pas echt op met deze roze eetkamerstoel. Hij zit o zo warm, want het is van wol. De zwart stalen pootjes maken dit ontwerp meteen een stuk stoerder. Mix en match verschillende kleuren aan je ronde eettafel. Of gebruik deze roze eetkamerstoel als bureaustoel (I know, totaal niet ergonomisch verantwoord, maar wel heel mooi). Naast roze is hij er ook in het blauw, zwart en grijs.

  Marokkaanse lamp

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Deze hanglamp doet me denken aan een vakantie in Marrakech. Of aan de loungehoek van Esther uit de hometour die vorige week online ging. Deze hanglamp komt met bruine glazen waardoor hij mooi zwoel licht geeft. Heel mooi om er meerdere boven de eettafel te hangen (ook een goede match met die roze eetkamerstoel) of om je hal op te fleuren.

  Snoezige boekenhouder

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Ik heb iets met grappige woonaccessoires in de vorm van een dier. Zo droom ik al jaren van een koekjespot met konijnenoren. Maar deze boekenhouder in de vorm van een teckel mag er ook zeker wezen. Maak de teckel extra lang met heel veel boeken. De houder is van hout, de teckel van keramiek. Ook zonder boeken heel mooi!

  Vrolijk kussen

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Naar deze kussen blijf je kijken door het grafisch ingeweven design in verschillende kleuren als blauw, zachtroze en beige. De stof is gemaakt van katoenblend en uit deze collectie bestaan nog veel meer kussens. Dit exemplaar meet trouwens 40 x 60 cm en komt met een binnenkussen. Ik vind ‘m leuk, jullie?

  Fluwelen bank

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Er is vast nog wel plek voor deze groene bank in mijn huis. Wellicht op mijn thuiswerkplek om even op te chillen overdag? Zijn fluwelen jasje doet me verlangen naar een flinke bankhangsessie. En de messing pootjes maken ‘m helemaal af. Hij meet trouwens 160 x 86 cm dus ook ideaal voor compacte huizen.

  Messing ronde spiegel

  Woonfavorieten: roze eetkamerstoel + speelse boekenhouder

  Ik heb natuurlijk al zo’n ronde gouden spiegel. Maar ja, dat smaakt natuurlijk wel naar meer. Ik moet nog een ronde spiegel hebben voor op de schouw op mijn thuiswerkplek, maar ik twijfel nog tussen zwart en messing. Er moet natuurlijk niet teveel messing in mijn huis komen (of toch wel???). Deze ronde spiegel heeft een diameter van 85 cm en is er gelukkig ook in het zwart en koper.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu