Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mooi! Een make-up hoekje in de tienerkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  21 januari, 2019

  Mooi! Een make-up hoekje in de tienerkamer

  Had jij er vroeger ook één in je kamer: een make-up hoekje? Ik had een dressoir van de Zweedse woonketen welke vol stond met een enorme spiegel, bussen haarlak, parfumflesjes, mierzoete deo’s en heel veel haarelastiekjes. In het huis van Vanessa van Fab Fabrics heeft haar tienerdochter ook een make-up hoekje.

  Lekker tutten begint natuurlijk al in je tienerjaren. En hoe kun je dat nou het beste doen in je eigen make-up hoekje in je slaapkamer. Want zeg nou zelf, al die make-up kwasten, flesjes nagellak, steil- en krultangen (FYI: ik had op de middelbare school elke dag ander haar; van steil tot aan krullen, hoge staart, knotjes of soms heel veel vlechtjes) moet je toch ergens kwijt.

  Eentje op maat

  In heel veel tienerkamers zie je vaak dressoirs waar zo’n make-up hoekje is gecreëerd, maar je kunt er natuurlijk ook eentje op maat maken. In de tienerkamer van Vanessa’s dochter is zo’n make-up hoekje verwerkt in een grote opbergkast. Dat oogt niet alleen maar ruimtelijk doordat de kast heel hoog is, het zorgt er ook meteen voor dat het stukken speelser is. Dit afgemaakt met een grote spiegel inclusief beauty lampen, een felgele poef van Fab Fabrics én nog een stukje behang zichtbaar maakt van dit make-up hoekje eentje om bij weg te dromen. Zwaar jaloers op dit make-up hoekje. En stiekem verlang ik weer terug naar mijn tienerjaren…

  Mooi! Een make-up hoekje in de tienerkamer

  Mooi! Een make-up hoekje in de tienerkamer

  Meer zien van dit make-up hoekje en meer uit het huis van Vanessa?

  Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog drie andere woontips uit het huis van Vanessa en haar gezin met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Vanessa en haar merk Fab Fabrics zien die ze samen met collega Mechtelien runt, volg hun dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Talita uit Utrecht vol duurzaam design:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu