Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geef je slaapkamer meer bling met een spiegel kubus nachtkastje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  12 juli, 2021

  Geef je slaapkamer meer bling met een spiegel kubus nachtkastje

  Wat een knapperd is het nachtkastje van Mandy! Weer eens iets anders dan de standaard nachtkastjes of poefjes naast het bed (FYI: ik heb ook een poef als nachtkastje omdat ik een hekel heb aan gewone nachtkastjes). Mandy scoorde deze spiegel kubus op Marktplaats en zette het naast haar bed. Naast het feit dat het een echte eyecatcher is, kun je meteen ‘s ochtends kijken of je haar al goed zit… !

  Spiegels zijn de ideale oplossing om van een kleine ruimte optisch iets groots te maken. Het is zo’n simpel trucje. Ik vind het leuk om te zien dat Mandy een beetje out of the box denkt wat betreft het inrichten van haar huis; het zit namelijk vol bijzondere snuisterijen en meubelstukken. Zo ook dus deze spiegel kubus als nachtkastje, die ze tweedehands scoorde. Je kunt zo’n spiegel kubus uiteraard gebruiken als bijzettafeltje in je zithoek, maar zoals hier als nachtkastje, doet ‘ie het ook erg goed. Mandy stylede het met een zachtroze schaal waar ze ‘s avonds haar sieraden in legt. Eén voordeel: de spiegel kubus kan ze ‘s ochtends meteen gebruiken om haar sieraden goed in te doen. Ik ben fan van zo’n bijzonder nachtkastje, jij nu ook? Laat het vooral even weten in de reacties hieronder.

  Geef je slaapkamer meer bling met een spiegel kubus nachtkastje
  Geef je slaapkamer meer bling met een spiegel kubus nachtkastje

  Meer zien van deze spiegel kubus en meer uit het huis van Mandy?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Mandy’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Mandy? Volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Mandy

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het eclectische interieur van Febe en Anne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu